loader image

Verzenden & retourneren

Verzenden

Binnen Nederland verzenden wij via PostNL, zodra jouw pakketje bij PostNL is afgeleverd ontvang je een mail met de track & trace code. Vanaf dat moment hebben wij geen invloed meer op de afleveringstermijn. Binnen Nederland worden bestellingen altijd binnen 1-2 werkdagen afgeleverd. De levertijd naar het buitenland bedraagt 3-4 werkdagen.

Momenteel verzenden wij binnen Nederland en België. Mocht je een zending naar een ander land willen, kun je altijd contact opnemen via webshop@charliepetite.com

Verzendkosten:
Nederland: €6,95
België: €7,69

Hoe te retourneren/ruilen

Wil je jouw bestelde Charlie petite item(s) toch retourneren, dan vragen wij u de producten terug te sturen en te zorgen dat ze binnen 14 dagen bij ons retour ontvangen zijn. Een retour kun je aanmelden door dit retourformulier in te vullen, en een foto te mailen naar webshop@charliepetite.com. Graag het ingevulde retourformulier met het retour pakket mee sturen. Download hier het retourformulier

De Charlie petite item(s) met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking met aangehechte labels mag je opsturen naar het volgende adres:
 
Charlie petite, Victoriahof 44, 5611 BP Eindhoven.
 

Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je het volledige orderbedrag teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. Enkel de kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardever

Wil je je product(en) ruilen?

Passen de item(s) die je hebt besteld niet zoals je had gewenst of had je liever een andere kleur gehad? Wij bieden ook de mogelijkheid om producten om te ruilen.

Meld op de hierboven genoemde wijze een retour aan. Mocht het andere product nog bij ons op voorraad zijn, kun je deze direct bestellen op www.charliepetite.com en wordt deze binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Mocht je de producten willen retourneren/ruilen in onze winkel, dan kan dat ook. Neem je pak- of kassabon mee naar de winkel en je kunt je producten gratis ruilen/retourneren in de winkel.