loader image
Achteraf betalen
Duurzame verzending met tour de Ville
Klanten beoordelen ons met een 4,5
Winkelen op afspraak

Achteraf betalen met KLARNA

Duurzame verzending met Tour de Ville

Winkelen op afspraak

Verzenden & retourneren

Verzenden

Binnen Nederland verzenden wij via Tour de Ville, zodra jouw pakketje bij Tour de Ville is afgeleverd ontvang je een mail met de track & trace code. Vanaf dat moment hebben wij geen invloed meer op de afleveringstermijn. Wij streven ernaar alle bestellingen binnen 1-2 werkdagen te versturen.

Momenteel verzenden wij binnen Nederland, België, Duitsland, Italië, Spanje, Portugal, Frankrijk. Mocht je een zending naar een ander land willen, kun je altijd contact opnemen via webshop@charliepetite.com

Verzendkosten

Nederland

€6 

België | Duitsland 

€11

Italië

€20

Spanje | Portugal

€19

Frankrijk  

€16

Charlie Petite is een duurzaam kinderkleding merk. Onze kleding wordt milieubewust geproduceerd.  Een voorbeeld voor onze kinderen om verantwoorde keuzes te maken. De visie van Tour de ville om de uitstoot te verminderen, mensen weer in beweging te krijgen en milieubewust de online markt te bedienen spreekt ons erg aan. Samen een steen bijdragen aan een CO 2 neutraal transport, deze logistieke processen zien we als een verlenging van onze onderneming. Een bewuste keuze om onze pakketten door Tour de Ville te laten verzenden.

Tour de Ville is onderdeel van het landelijk netwerk fietskoerier.nl

Hoe te retourneren/ruilen

Hoe te retourneren/ruilen Wil je jouw bestelde Charlie petite item(s) toch retourneren, dan vragen wij u de producten terug te sturen en te zorgen dat ze binnen 14 dagen bij ons retour ontvangen zijn. Een retour kun je aanmelden door dit retourformulier in te vullen, en een foto te mailen naar webshop@charliepetite.com. Graag het ingevulde retourformulier met het retour pakket mee sturen.

De Charlie petite item(s) met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking met aangehechte labels mag je opsturen naar het volgende adres:

Charlie petite, Victoriahof 44, 5611 BP Eindhoven.

Binnen 14 dagen na ontvangst krijg je het bedrag teruggestort, mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is. De kosten voor retour zijn voor eigen rekening. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering in rekening brengen.

Download hier het retourformulier. 

Wil je je product(en) ruilen?

Passen de item(s) die je hebt besteld niet zoals je had gewenst of had je liever een andere kleur gehad? Wij bieden ook de mogelijkheid om producten om te ruilen.

Meld op de hierboven genoemde wijze een retour aan. Mocht het andere product nog bij ons op voorraad zijn, kun je deze direct bestellen op www.charliepetite.com en wordt deze binnen 1-2 werkdagen geleverd.

Mocht je de producten willen retourneren/ruilen in onze winkel, dan kan dat ook. Neem je pak- of kassabon mee naar de winkel en je kunt je producten gratis ruilen/retourneren in de winkel.